Komín

Reklama
Komín

Zdravím. potreboval by som od Vás pomoc. Mám nainštalovaný kotol Rojek KTP25 na murovaný komín. komín má výšku 8m a priemer je 20cm. Problém mi nastal pred rokom,kedy ked bol vymenený kotol,nebola za kotlom nainštalovaná ručná komínová klapka. Na vrchole komína je nainštalovaný komínový regulátor Polmar. Problém nastal vtom, že celé vnutro komína mi pokryl decht. Preto mám otázku, može to byť tým,že odvod spalín do komína je privelký z kotla a brzdí ho regulátor Polmar, alebo to bolo tým, že kurenári mi vobec nedali za kotol do komína klapku. Vedeli by ste mi prosím poradiť,ako zlikvidovať z vnutra komína decht tak,aby nebolo treba nutené frézovanie komína. Počul som aj o nejakej chémii,ale neverím,že by to dokázalo odpadnuť. V komíne to vypadá tak,ako by bol zvnutra nastriekaný gumoasfaltom.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.