rozdělovač unimix a propojení otopné soustavy

Rubriky:

Reklama
rozdělovač unimix a propojení otopné soustavy

Dobrý den všem na tomto fóru.
Obracím se na Vás odborníky ohledně mé otopné soustavy. Mám rozestavěný Bungalow 110m2, TZ 7,5kW (Ytong 37,5+10cm EPS, strop 30cm vaty - teprve bude, podlaha 16cm EPS 150S). Můj požadavek byl podlahové topení všude + otopný žebřík v koupelně a KRB a kondenzační kotel. Zdejší krbař mi poradil krbovou teplovodní vložku ABX Oxford 14kW (10kW voda, 4 vzduch), topenář byl se vším seznámený a namontoval něco o čem nevím, jestli by takto mělo být dle ostatních diskuzí. Návrh od topenáře byl takový, že bude jakýsi rozdělovač unimix s kondenzačním kotlem a vedle krbová vložka, která bude spolu s kotlem ohřívat 200l bojler (DZD Dražice), bez AKU nádrže. Zkusím připojit obrázek a jestli by tu byl někdo, kdo by dokázal poradit, zda toto dokončit nebo ještě v této fázi předělat? Předem moc děkuji za rady. Luboš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.