Oprava anhydritové podlahy na el. podlahovém topení?

Reklama
Oprava anhydritové podlahy na el. podlahovém topení?

Dobrý den, má tu někdo zkušenosti s opravou anhydritové podlahy na el. podlahovém topení. Minulý rok v září jsem si nechal vylít podlahu, po vyschnutí se objevila malí prasklinka, tak jsem si řekl že tu zadělám epoxidem, ale nyní po prvním zatopení mi podlaha praskla v šířce cca více než 1mm a v délce několika metrů. Podlahu jsem cvičně natápěl na max 29°C což není myslím žádný extrém. proto se ptám co s tím? Podlahový kabel se nepřerušil, ale i když to opravým, nesníží to životnost otopného kabelu, který vede napříč prasklinou? Je nějaká firma která dělá opravy (nejlépe z okolí prahy-západ) která se za výsledek zaručí?

Na ahydrit plánuji souvrství epoxidových nátěrů, kterí již nesmí prasknout, proto zvažuji nejhorší variantu vybourat anhydrit a udělat znovu :-(, ale moc se mi do toho nechce. Pokud ale anhydrit opravím a praskne někde znovu po aplikaci finální vrstvy bude mě to stát ještě více. Epoxidová finálka stojí skoro dvojnásobek... A když se mi to stane třeba v koupelně a zateče to praskliny voda, tak budu patrně bourat i příčky :-(

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.