ELEKTROSMOG

Reklama
Václav Štich @vaclav.stich před 11 roky28.11.2012 11:24:00
ELEKTROSMOG

Vážení.
při brouzdání po internetu jsem narazil na množství stránek a odkazů, které se věnují škodlivým účinkům všech modulačních zdrojů. Jako jsou vysílače radiové stanice a Tv signálu, mobilních telefonů, pozemních radarových stanic a dále veškeré zdroje se střídavým elektromagnetickým polem, což jsou mimo jiné i rozvody vysokého napětí 220 kV .
Začnu tím co mě přimělo napsat tento článek. Dlouhá léta v rámci svého povolání spolupracoval nejen s pane Kubešem, absolventem Karlovy university, ale i z odborníky ze zahraničí A TENTO INTERNACIONÁLNÍ TÝM, byl první v ČR, který se této problematice věnoval.
Pan Kubeš sestrojil přístroje např. KIR 1, KIR 2, na lokalizaci nebezpečných frekvenčních polí . Členy klubu, byl přístroj, který je schopen taková místa odhalit a za léta od svého vývoje zdokonalen, je schopen zachytit frekvence,modulace ve všech spektrech vysílání. Nebudu si hrát na ďáblova advokáta, ale čekat 10 až 15 let, kdy se bude vědět-TO či ONO a bude se doporučovat předběžná opatrnost, není nic jiného než společenský alibismus. Pokud se prokáže škodlivost v těchto místech ( nejen v blízkosti vysílačů) může tento fakt stát nejen spoustu lidských životů zdravotních potíží u lidí i zvířat (domácí mazlíčci žijí z lidmi ve stejných podmínkách a mají v posledních letech podobná onemocnění), ale obrovské finanční částky na léčení nemocných. Uvedený tým přišel na základě měření a výzkumu nejen p. Kubeše, ale i jeho následovníků s myšlenkou a z důkazy o nebezpečnosti pro zdraví v střídavých elektromagnetických polí – EMP - nejen u lidí, ale také u domácích zvířat. K dispozici jsou videozáznamy, které byli ve spojitosti s touto problematikou natočeny oficiálními televizními stanicemi. Další studijní záznam zdokumentoval Ing. Vacovský. Po zhlédnutí těchto videozáznamů lidmi pracujících ve zdravotním sektoru byla tato teorie víc než zarážející a většina odborníků teorii považuje za reálnou. Že škodí kouření, azbest, DDT na to se přišlo také až časem. Rozhodně (pokud je to zdraví nebezpečné, tak dle provedených měření jen v místech, kde už nějaké elektromagnetické pole je ). Monitory počítačů, rozvody vysokého napětí, televizory atd. Přístroje, které byli vymyšleny a vyrobeny vlastní pouze klub a toto zařízení jako jediné je schopno zachytit veškeré frekvence v místě, kde se nachází víc modulačních zdrojů. (EMP)


Oni totiž skutečně jsou místa z různou vodivostí povrchu země a ve spojitosti z SMP můžou mít škodlivý vliv nejen na lidi. V těchto polích může dojít závažných zdravotním obtížím.
Moje víra je v tomto NEZVRATNÁ

Václav Štich
PS: Nemoci popsané panem Kubešem.

Bolesti hlavy NE MIGRÉNY

Oslabení imunitního systému

Zvýšení chlestoru

Mrtvice

Mozkové nádory

Diabetes

Astma

Narušení srdečního rytmu

Multiplex skleróza

Epilepsie

Poruchy zraku

Některé druhy rakoviny



Artroza

Leukemije

Osteoporóza -(ODVÁPNĚNÍ KOSTÍ) V poslednídobě skutečné nebezpečí. Následují bolesti kloubů, hlavně rameních

Zvýšení krevního tlaku-sedimentace (změna krevního obrazu)

Alshamer- vypadávání paměti

BSE-ekvivalent-krávy-(ochrnutí některých partijích,agresivita)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.