zapojeni TC a sazba D56

zapojeni TC a sazba D56

v lednu se chystam namontovat tepelne cerpadlo do nasi zatim nedokoncene novostavby a resim ak nejrychleji dosahnout na sazbu D56 abych mohl zacit temperovat. Na dotaz CEZ jsem dostal od tri jejich zamestnancu 3 ruzne odpovedi. Od "nic neni problem, zadna revize neni potreba, klidne si rozplombujte pripojku a pak nam jen zavolejte" az po "zatim nebydlite, tak na sazbu stejne nemate narok".
Proto by mne zajimalo, jak to resil nekdo prede mnou. Revizi elektra zatim nemam, jen je vse prichystano podle toho, jak si nadiktovali cerpadlari. Staci treba nejaka castecna revize okruhu pro cerpadlo a na zaklade certifikatu dodaneho vyrobcem ze bylo namontovano cerpadlo mi pak sazbu priznaji? Nebo opravdu plati hardcore verze, ze dokud nemame po kolaudaci, tak stejne sazbu nedostaneme?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.