Dobrý večer. Řeším problém s ohřevem TUV u sestavy KK a podlahové topení.Kotel BAXI Luna 3 System ht 1,180 + bojler Dražice 125L. Kotel má společný vstup vratné vody s topením a bojlerem. Vždy když bojler začne ohřívat TUV tak jsou oba přívody do bojleru a přívod vratné vody až do rozdělovače PT vařící. Když ohřev skončí tak přívod vratné vody do PT se začne ochlazovat ale začne být vařící přívod s kotle do PT.To je asi někde chyba ne? Prosím poraďte jsem z toho zoufalý. Je možné to že kvůli tomu mi nesedí teplota vratné vody s teploměrem na rozdělovači a v kotli cca 5st ? Moc děkuji a přeji hezkou neděli.
Dobrý den, můj kotel se chová úplně stejně jak jste to popsal. Můžete mi prosím napsat, jak jste to nakonec vyřešil?
před více než rokem
Pokud tomu tedy tak je, že propouští trojcestný ventil taj znamená že je v čudu a nebo to ničemu nevadí? pokud…
před 11 roky
Dobrý den pane Jaskva, máte pravdu, dedukoval jsem špatně. Omlouvám se. Soudil jsem z popisu u obrázku - vstup…
před 11 roky
30 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení