stavební povolení - investorZdravím, v současné době vyřizuji územní rozhodnutí (k tomu již mám všechny potvrzení a souhlasy) a zároveň jsem si zažádal ještě v roce 2012 o stavební povolení tak, aby se na něj vztahoval ještě poplatek 300Kč. Majitelé budoucího domu bychom chtěli být já s přítelkyní, proto jsem podával žádost jak na UR tak na SP za nás oba. Když jsem ovšem vyřizoval povolení a souhlasy, o všechny jsem žádal pouze svým jménem a na mé jméno jsou vystaveny(jde o souhlasy obce, silničářů a souseda s uložením sítí na jejich pozemek).
Dnes mi ze stavebního úřadu oznámili, že pokud budeme žádat o SP oba, chtějí tato povolení mít vystavená taky na oba dva. Je nějaká možnost jak to udělat, abych nemusel znovu všechny obíhat, vyřizovat, sepisovat smlouvy a přesto jsme byli majiteli budoucí nemovitosti oba dva?
Nešlo by například žádat o SP jen na mne s tím, že bychom stavbu zkolaudovali na oba? Případně to nějak pořešit darovací smlouvou, případně jako společné jmění manželů (dosud nejsme svoji)
Děkuji všem předem za radu.