stavební povolení - investor

Reklama
stavební povolení - investor

Zdravím, v současné době vyřizuji územní rozhodnutí (k tomu již mám všechny potvrzení a souhlasy) a zároveň jsem si zažádal ještě v roce 2012 o stavební povolení tak, aby se na něj vztahoval ještě poplatek 300Kč. Majitelé budoucího domu bychom chtěli být já s přítelkyní, proto jsem podával žádost jak na UR tak na SP za nás oba. Když jsem ovšem vyřizoval povolení a souhlasy, o všechny jsem žádal pouze svým jménem a na mé jméno jsou vystaveny(jde o souhlasy obce, silničářů a souseda s uložením sítí na jejich pozemek).
Dnes mi ze stavebního úřadu oznámili, že pokud budeme žádat o SP oba, chtějí tato povolení mít vystavená taky na oba dva. Je nějaká možnost jak to udělat, abych nemusel znovu všechny obíhat, vyřizovat, sepisovat smlouvy a přesto jsme byli majiteli budoucí nemovitosti oba dva?
Nešlo by například žádat o SP jen na mne s tím, že bychom stavbu zkolaudovali na oba? Případně to nějak pořešit darovací smlouvou, případně jako společné jmění manželů (dosud nejsme svoji)
Děkuji všem předem za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.