Vlhkost v koupelně

Rubriky:

Reklama
Vlhkost v koupelně

Dobrý den, rád bych poprosil o radu, v koupelně na stropě - jen v rozích a podél stěny která je otočená na západní stranu a tím nejvíc trpí, se mě objevuje vlhkost sádr.desek. Letos jsme přešli na nové topení a tudíž v koupelně není takové teplo jako dříve, přes noc tam netopíme a ráno se tam žádná vlhkost neobjeví, pak dopoledne zatopím ,že se to tam ohřeje a pak celý den tam moc netopíme až večer, ale to už se tam objeví ta vlhkost. Okna tam máme pouze dřevěná, taková ta dvojitá, a jsou vždycky úplně orosená.
Koupelnu mám postavenou 10let, ze začátku tam bylo krásné teplo, byla to nejlteplejší místnost, ale postupně se to zhoršovalo rok od roku a ted ta vlhkost. Když jsme dělali strop ze sádroše nad kterým je izolace-vata, tak si nejsem jistý jestli jsme tam dali fólii, která by měla mezi vatou a deskama být, jestli se nemýlím? Tam mě napadlo jestli to nemůže být tím, protože si myslím že ta vata bude asi mokrá jestli tam ta fólie není.Děkuji za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.