Plynové vedení,plynoměr a jejich odvětrání

Rubriky:

Reklama
PK Petr Kohout @petr.kohout913 před 11 roky15.02.2013 14:43:00
Plynové vedení,plynoměr a jejich odvětrání

Dobrý den,
bydlím v panelovém domě kde se na WC nachází šachta kde je plynové vedení a plynoměr.Původně byl přístup k tomuto vedení a plyměru přes plech.dvířka o rozměru 1m x 1m.Při rekonstrukci jádra se původní stěna s těmito dvířky demontovala a šachta byla od WC oddělena sádrokartonem,kam se vložily celkem 3 plastová dvířka o rozměrech cca. 30 x 30 cm.Ty byly určeny pro přístup právě k plynoměru,vodě,topení.Revizní technik,který teď kontroloval i tuto šachtu uvedl ve zprávě,že je plynoměr a jeho vedení nedostatečně odvětráno.Rekonstrukce jádra byla provedena před cca. 10 lety.Do teď nebyl žádný problém co se týče plynovodu,až teď se reviznímu technikovy toto nelíbylo.
Můžete mi někdo poradit jestli stačí odvětrání šachty pomocí těchto 3 dvířek nebo se musí udělat ještě zvlášť výdechy do šachty.
Děkuji Petr Kohout

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.