vnitřní zatepleníDobrý den ,plánuji stavbu podkroví a chci dozateplit podkroví zevnitř. U RD mám zatepleny zvenku 2 steny EPS 8 cm a 2 stěny EPS 10cm a jelikož už mám nejakou dobu hotovou fasádu tak mse mi do ní nechce zasahovat. V podkroví jsou cihly plné tl.30cm a jelikož mám dost EPS tak mám v plánu ještě zateplit celé podkroví zevnitř 12cm EPS+parotěs v dvojitém roštu+vata a SDK. Samozřejmě bych EPS nalepil celoplošně ,aby nebyla ochlazovaná mezera. V šikminách bude 2x16cm vaty +parotěs v dvojitém roštu+vata +SDK.Takže celé podkroví bude zaizolováno a parotěs bude stažen kompletně okolo celho podkroví až ke stropu přízemí.Zajímalo by mě zdali nebude docházet ke kondenzaci a jestli se nebude za izolací tvořit plíseň případně zda radši místo EPS nepoužít vatu ??? Prosím o radu zda to bude fungovat a nebudou problémy. Skladba stěny podkroví zvenku: EPS 10cm+CP 30cm+12cm EPS+dvojitý rošt s parotěsem jutafolN al170+vata 4cm+SDK Skladba šikminy zvenku: krytina+mezera+kontaktní folie+2x16cm vata+dvojitý rošt s parotěsem jutafol N al 170+ vata 4cm a SDK Skladba stropu bude stejná ale bude tam celkem tak 50-55cm vaty Díky Svatoň