Maringotka

Reklama
Maringotka

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na váš názor ohledně doplnění skladby podlahy v maringotce, která je cca 80cm nad zemí.
Stávající desky TL=2cm jsou uložené na ocelovém rámu. Na ně bych chtěl položit OSB desku pro srovnání povrchu (i vzhledu). Nevím zda mezi desky a osb dát nějakou tepelnou izolaci cca 2 cm pro rozložení nerovností a i vyplnění mezer styčných povrchů ploch. Předpokládám že proti zemní vlhkosti to asi nemá smysl.
Původně na prknech leželo PVC, ale pod ním jsem našel mraveniště, takže proto tu izolaci (skelnou vatu). Mraveniště je už zrušeno maringotka přesunuta na jiné místo a dřevo ošetřeno.
Maringotka má sloužit k občasnému přespání i na podzim, takže v ní bude instalované topidlo na tuhá paliva. Tím pádem jsem vyloučil použití tvrzeného polystyrenu do podlahy.
Čeho se nejvíc obávám je případné kondenzování vody v této tepelné mezivrstvě podlahy, teda pokud to hrozí.
Nebo to udělat jinak?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.