TZB-info - Porovnání nákladů na…
Výpočet a grafické porovnání nákladů na vytápění, teplou vodu a elektrickou energii v budovách. Do porovnání jsou zahrnuty náklady na topení, přípravu teplé vody, ostatní spotřebu elektřiny v domě a…
Dobrý večer,vytápím 200mčtverečních plynem,po včerejší faktuře 72000kč,jsem rozhodla poslat plyn do.....:)a zakoupit aut. kotel na uhlí.
Mohl by mi někdo poradit typ kotle a hlavně kolik metráků ročně spálíte uhlí při vytápění 2x 100m čtverečních?
Děkuji předem za info.
Dobrý den, můžu Vám to napsat velice přesně. Mám dům 10,5x10,5 dvě patra + obytné podkroví, celopodsklepený. Stěny…
před 12 roky
jj,přesně tak,vždy se někdo najde kdo to složí.Mám 2 syny a jeden tady chce bydlet takže to půjde a uhlím snížím celej…
před 12 roky
To už je na každém jak se bude chovat s energiemi do budoucna.Složit x metráků uhlí není problém i ve vysokém…
před 12 roky
16 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení