YouTube - Long Windows: How Heat…
The next segment in our series looks at the how and why of "Heat Mirror", the technology that is essential in creating the very best energy efficient windows.
Dobry den,muzete mi nekdo prosim poradit nejaky figl,jak bez montaze zjistim,jestli mam v oknech opravdu trojskla?
Davaly jsme v loni do novostavby okna a dvere a u oken jsem se divil ,kde je to prostredni sklo ,tak jsem se ptal prodejce a ten se dusoval,ze prave je to tak dobre udelane,ze neni nic videt...
...me se ,ale porad zda,ze to jsou dvojskla,budu rad za Vase rady.S pozdravem Stavar.
O této metodě nevím,nechal jsem vždy vyrobit náhradní sklo nejmenších rozměrů,v jednom případě dodavatelská firma…
před 12 roky
Bohužel nemám nic co bych mohl poskytnout a týkalo by se to naší republiky. To jsem se jenom trochu rozhlédl do…
před 12 roky
Dobry den pane Homolo.Muzete dat info koli stoji mereni argonu nedestruktivně spektroskopicky pomocí sondy a jaka…
před 12 roky
30 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení