Přípojka kanalizace

Přípojka kanalizace

Dobrý den,
v rámci nově budované novostavby RD mě správce vodovodů a kanalizací (organizace spravovaná městem) přikázalo napojit se s kanalizační přípojkou na stokovou síť, která ovšem vede nevede v komunikaci pod mým pozemkem,ale v hlavní komunikaci ještě níže. Při realizaci této přípojky bych dělal přes 50 m potrubí, z toho 36 m pod asfaltovým povrchem (/místní městská komunikace), dále bych musel vybudovat 4 kontrolní šachty (svažitý terén) a navíc mi bylo řečeno,že chtějí abych udělal DN 200,aby se mohl napojit na moji přípojku soused nade mnou (který se ovšem nechce na výstavbě přípojky spolupodílet a tvrdí,že to má uhradit město,pokud chtěji aby se připojil) a taky je vedle mě nezastavěný pozemek,tak aby s mohl napojit případný budoucí RD na tomto pozemku. Myslíte,že všechno tohle mi můžou nadiktovat a mám možnost se proti tomu nějak bránit. Není nějaký článek nebo paragraf,že v tomto případě se musí spolupodílet provozovatel komunikace.Myslím,že by mě ta přípojka vyšla hodně draho,na což nemám dostatečný objem financí. Předem děkuji za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.