parapetni detail

Rubriky:

Reklama
parapetni detail

zdravim panove,prosim o radu.Jakym zpusobem udelat parapetno detail u palst oken?Oknari namontovali okna ale vzhledem k tomu ze stav otvory nebili vsechny stejne vysoko tak u nekterych oken zustala mezera na tou sedou listou co je na spodku okna cca 6cm,Okno podlozili spalky aby sedelo natvrdo.Vzhledm k ty velky mezere ale neslo prichytit na kotvy takze to provizorne zapenily s tim ze si to na jare dodelam.ten okamzik nastal nyni.Jde o to ze jsem koupil 5cm itong aktery jsem usadil na lepidlo a nasunul ho pod tu sedou listu co je pod oknem,zakze ted to vlastne vypada jako by cele okno sedelo na ytongu takze tam neni zadna spara ktera by se musela vypenovat.Myslite ze to tak muze byt?nebo jsem vyrobyl tim itongen peknej tep.most?Jde mi o to aby to potom nejak nepromrzalo.
Ted mi kamarad rikal ze by okno melo sedet na extrudaku.
co vy na to?
dekuji za nazory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.