prosba o raduPoraďte prosím ,jaké mám další možnosti řešení mého problému. Pp 4 tétech se nám porouchal ply. kotel Therm ,opravář mám sdělik cenu nového výměníku 8 000,- Kč proto jsme se rozhodli na výměnu za kotel BAXI comfort 28. Před 4 léty jsme zároveň měnili komínovou vložku za nerezovou 130. Na to také byl opravář upozorněn , protožekotel má 140. řekl ,že to nevadí ,že se tam dá redukce, dosavadní zapojení si prohlédl. po namontování kotle a jeho provizozním napojení (takovým husím krkem, což vůbec nechápu) nám druhý den poslal kominíka A TEN NÁM NAPOJENÍ NECHTĚL UDĚLAT JELIKOŽ TAM JSOU 2 KOLENA A nesplňuje to nějaké normy. Zavolala jsem o problému opravářovi , Asi půl hodiny se spolu s opravářem o něcem bavili a pak odjel , že budou muset udělat propočty na ty mi pak telefonicky doporučil jiného kominíka, který přijede zítra. Opravář od té doby dělá mrtvého brouka přestože jsem mu poslala mail. Zavolala jsem i na spol. BAXI jijíž je tento pán servisním technikem a tam mi nakonec bylo řečeno ať si napíšu na tyto stránky. Takže teď máme sice monentálně fungující kotel ,ke kterému však máme pouze záruční list a zákazkový list(ani fakturu) a celou cenu za kotel ,montáž,dopojení na vodu ,topení a plyn + odskoušení jsme uhradili. Dohodu jsme měli pouze ústní. Co můžeme teď dělat.