PIR izolace kolem oken

Rubriky:

Reklama
PIR izolace kolem oken

Řeším zajímavý problém. Mám čerstvě nainstalované okna s předsazenou montáží a chtěl bych je do doby než se bude realizovat fasáda ochránit před povětrnostními vlivy a potažmo i před řemeslníky.
Napadlo mě nalepit po obvodu oken 10cm široké pásy PIR izolace. Nad okny budou kastlíky s předokenními žaluziemi, takž nad okna bych rovnou dal pás 30cm. PIR izolace by lehce přestupovala přes okna. Nemám to ještě přesně změřeno ale myslím že vnější plocha okenního rámu je vzdálená od vnější plochy obvodového zdiva cca 10cm, takž bych koupil 12cm tlusté PIR desky. Přilepil bych ji pomocí PU lepidla.
Momentálně nejsou okna nijak chráněna, takže pokud zaprší tak se voda dastane téměř všude. Napadlo mě dát místo PIR polystyren ale nevím jaká je praxe.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.