Montáž SDK stropu - detaily

Reklama
Montáž SDK stropu - detaily

Zdravím všechny,vím že již na toto téma "montáž SDK stropu" tady bylo hned několik diskuzí, ale stále jsem nenašel 100% to co jsem hledal.

Něco málo o stropu a skladbě - od exteriéru do interiéru - otevřená půda maximálně zaklopená pruhem OSB 2mx8m - místo na ukládání
- pod tímto pruhem by byla vzduchová mezera - cca 5cm - jinak všude jinde odkryto

poté zateplení stropu cca 40cm foukanou izolací - na sbíjených vaznících mám zavěšené profily s rastry- cca 28cm od vazníků
- poté bych nalepil parozábranu a na ni následně montoval SDK
- poté by přišlo na řadu tmelení broušení atd...

Chtěl bych se optat jak nejlépe zabezpečit vzduchovou těsnost celého stropu při montáži SDK a porušení parozábrany

1. Nalepení parozábrany - jakou vybrat ?
2. Při přišroubování SDK desky se parozábrana poruší - lze ji něčím opravit ( nějaká páska před šroubováním nebo po šroubování - pokud ANO tak jaká )
3. Jak se řeší utěsnění SDK při kontaktu se zdí - opět existuje nějaká páska nebo těsnění - pokud ANO, tak jaké ?
4. Jak se řeší opět prostup kabely a vzduchotechnikou ?

Snad to nejsou takové kraviny a odpověď pokud to někdo ví a určitě řešil toto téma, nebude tak složitá.

Velmi všem děkuji třeba za odkazy atd...

Díky Vláďa

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.