Okna do bytu

Rubriky:

Reklama
Okna do bytu

Zdravím, přestěhoval jsem se do panelového bytu a chtěl bych nahradit původní dřevěná okna (stará cca 22 let když se to tu stavělo) za nějaká klasická dvousklá 5-ti komorová plastová. Poradali by jste mi opravdu kvalitní firmu od které si nechat okna vyrobit? Zaslal jsem na sedm různých firem poptávku a cenové nabídky vyjdou vesměs nastejno, takže ani dle ceny nemůžu vybírat. Může mi někdo znalý doporučit? Např. nejsem spokojen s HOCO okny které jsem měl v předchozím bytě, cca po třech letech od zabudování začly při zavírání zadrhat a sekalo se otevírání na ventilačku. A to to je (nebo alespoň v té době) byla vychvalovaná značka, mě se to tedy nepotvrdilo. Zatím váhám mezi značkou OTHERM a VEKRA, pro kterou z těchto dvou by jste se případně přiklonili vy? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.