Jaký kvalitní bezdrátový zvonek ?

Reklama
TM Tomáš Mechl @tomas.mechl před 11 roky31.05.2013 08:00:00
Jaký kvalitní bezdrátový zvonek ?

Dobrý den,
potřeboval bych zkušenou profesionální radu jak vyřešit bezdrátové zvonky. Vloni jsme již nějaké zvonky kupovali(cena kolem 600kč/ks) , tak Vám první sdělím naše zkušenosti. 1x zvonek bateriový a ten druhý byl do zásuvky, protože babička má 80% hluchotu a prodavač tvrdil, že zásuvkový by měl být silnější – řekl bych, že to byla pěkná kravina a prodavač by mohl prodávat tak jablka na trhu.
- Naladit zvonky, aby zvonil každý zvlášť byla složitá záležitost snad na několik hodin. Psal jsem výrobci a doporučil mi vždy čekat 45min než se zvonky spárují. Pomohlo to, ale v dnešní době čekat 45min než se naladí zvonek?
- Zvonky se často samy rozlaďují. Jen tak z ničeho nic prostě začne zvonit jinak jak má nebo vše dohromady. Velký problém , který jsem zjistil je při vypnutí elektřiny – pokud vypne elektřina a zmáčkne se zvonkové tlačítko tak se zvonek spáruje hned k tomu tlačítku a je jedno jaké tlačítko. Dokonce už asi 5x se nám spároval zvonek s autem. Velmi výborné, když jedu v 5h ráno do práce a odemykám auto. Který debil tohle mohl vymyslet?
Nyní bych zkusil popsat naše požadavky:
- potřebujeme 2x zvonek, 4x tlačítko – 2x tlačítko potřebujeme přidat na branku(50m)
- jelikož bydlíme v oblasti, kde často vypadává elektřina, tak asi spíše vše bateriové
- nemám rád softwarové párování zvonků – byl bych velmi rád kdyby ve zvonku byl třebas mechanický přepínač a budu vědět , že vždy bude na tvrdo ve stejné frekvenci
- bylo by vhodnější kdyby zvonek zvonil silněji než standardní zvonky (babička 80% hluchota), vizuální efekty nevadí, ale předpokládám, že zvonky stejně budou v chodbě
- český manuál ke zvonku (nařizuje to zákon,ale víme jak to stále chodí)
- pokud softwarové párování, tak jedině nějaké inteligentní
Cena – raději připlatím za kvalitu, která něco vydrží a nebude se dít to co jsem popsal
Moc Vám děkuji za doporučení

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.