vrchni beton na podlahovku

Rubriky:

Reklama
vrchni beton na podlahovku

Dobry den,mam dotaz ohledne podlahového topeni,respektive ohledne vrchniho betonu.Jdwe mi o to ze nemam místo na systémovou desku a tak chci místo syst.desky pouzit prichytky a polystyren nahradit PUR panely z Kingspanu.Ted mi jde o to jak vyresit vrchni beton a kari site do nej.myslel jsem ze zakryju do vyse cca 2cm trubky betonem a na to polozim kari sit.Jenze mam obavu ze jako budou betonovat a chodit po ni tak ji stejne zaslapnou a dostane se do kontaktu s trubkami.Betony mi bude delat FOSBETON s Budějovic.Pan Fosun mi rikal cosi o jakýchsi vláknech které davaji do betonu místo kari site.Tak ted nevim co s tim.Dat kari tak jak jsem chtel nebo pouzit ty vlakna a nebo dat systém desku coz když uz mam polozeny pur panely je dost nerealne.
Jaky je vas nazor nebo zkušenost.Dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.