Špatné zdění na celoplošné lepidlo ?Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na vaše nározy. Začínají mi zedníci zdít z broušených cihel, mám je i s celopločným lepidlem. Nanášecí válec jsem jim na nanášení lepidla dal a řekli, že to tím budou dělat. Zedníci mitedy první den založili první řadu cihel a položili je do zavadnuté malty, vyklepli a srovnali. Druhý den jsem založenou stavbu kontroloval a založené cihly šly lehce zvednout ale nebyly pevně spojeny se zakládací maltou, vadí to ? je pravda, že ale perfektně sedí a bylo vše perfektně rovné.
2) dnes ráno začli zdít dům a udělali asi 2 šáry. Když jsem po práci přijel k večeru na stavbu a kontroloval jsem, jak pracovali, téměř všechny cihly co usadili (i ty,co usadili ráno)šli lehce zvednout (když jsem je zvedl, zespod skoro žádné lepidlo nebylo ani na cihlách přichyceno) a je to, jak kdyby tam byly jen položené.Určitě to nedělali nanášecím válcem, jak slíbili. Pár jsem jich zvedl a nafotil. Co vy na to ? Nejraději bych shodil opatrně vše,co půjde a znova a celoplošně.