Plíseň v podlaze

Reklama
Plíseň v podlaze

Dobry den,

asi pred 5 lety jsem koupil starsi domek v radove zastavbe u hlavni silnice. Byly zde pouze betonove podlahy s tenkymi drevotrisk.deskami, v mistnostech kamna na tuha paliva, wafky a kousek lina v kuchyni. Zacal jsem s rekonstrukci - odpady, novy rozvod teple a studene vody, nove podlahove krytiny - v loznici tenky koberec s mensimi koberci na nem a v kuchyni linoleum a koberec. Asi pred 2 lety mi prasknul ohrivac teple vody v lince a vytekla voda do kuchyne a loznice. koberce a jsem vyhazel susit, lino smotal a susil v kuchyni. Po ususeni znovu polozil. Asi pred rokem byl citit v kuchyni divny zapach, ktery se ani po vyvetrani nezlepsil. Ted jsem byl 14 dni mimo a po navratu zjistil, ze mi z koberce a prahu roste plisen. Strhnul jsem koberec a lino, pod linem byla na nekolika mistech plisen, ktera vyrustala z tenkych drevotriskovych desek pod linem. Ty jsem take strhal az na tu betonovou podlahu v mistech, kde byla plisen. Je mi jasne, ze lino uz davat nebudu, ale co bych mel v casti pod linkou polozit ? Dlazbu ? Na mista, kde je stul bych dal mineralon a tenky koberec, ale nevim. Jakym zpusobem lze zabranit vlkosti z podlahy, kdyz nechci znovu zavadet kamna ? Podlaha ma asi 15-20cm betonu s drevenymi latemi po 1 metru a dum je ve stenach podriznutej.
Dekuji vsem za odpovedi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.