Dvere vnitrni - proskleni vedle dveri - ?jak

Rubriky:

Reklama
Dvere vnitrni - proskleni vedle dveri - ?jak

Koupil jsem rozestaveny dum, mezi obyvak a chodbu chci dat dvere, ktere v projektu nebyly. Sirka otvoru (po ominuti sadrovymi omitkami tl. cca 1,5cm) je 117cm. Viz prilozene foto. Kridlo dveri, ktere budu za kliku otevirat chci mit 80cm siroke. Mel jsem predstavu ze do toho zbytku dam svetlik (ke strane co neni u komina, tj napravo pri vstupu do obyvaku), at jde do chodby bez oken svetlo z obyvaku. Firma od ktere bych rad vzal dvere ho ale neni schopna vyrobit v nami zvolenem hladkem designu dveri. Doporucuji mi cast zazdit a svetlik tam nedavat. Mne napadlo misto zazdeni tam dat neco pruhledneho ala luxfer. Klasicke luxfery ala 19x19cm se nam moc nelibi, jak mezi nimi musi byt "vyzdeny" spoj. Nenapada vas nejake elegantnejsi reseni? Napr neco ala luxfer ale rozmeru vetsi napr. 19x100cm, kde neco takoveho sehnat? Rad bych aby to melo pruhlednost neco mezi cirym a mlecnym sklem. DIK.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.