výběr termostatických ventilů a pokojového bezdrátového termostatuu

Rubriky:

Reklama
výběr termostatických ventilů a pokojového bezdrátového termostatuu

Chtěla bych poprosit o názor. Bydlím v rodiné domě, který je zatepleny, má plynový kotel THERM TURBO.
V místnosti , kde je pevný pokojový ovladač teploty jsou krbová kamna. Pro budoucnost jsem se rozhodla topit často v krbovkách s dřevěnými briketami. Tím pádem, ale přestane topit plynový kotel , protože se teplota běžně v místnosti pohybuje kolem 25 stupňu.
Hledala jsem nějaká řešení, až po čase jsem se dozvěděla že existuje možnost přenosného bezdrátového pokojového termostatu. Což jsem si myslela, že by mohlo problém vyřešit.
Zároveň jsem uvažovala o nákupu digitálních termostatických hlavic na radiátory. Ale po přečtění několika diskusních příspěvků si vůbec nejsem jistá zda moje vize je vůbec správná.Zda jsme vše moc nepřekombinovala. Prosila bych radu, názor na toto řešení, čeho se mám případně vyvarovat , zda neřešit jen výměnou za bezdrátový pokojový termostat a na radiatory osadit jen klasické hlavice s volitelnosti 1 - 5 bez digitálního ovládání.
případně i doporučení na spolehlivé výrobky. Moc děkuji za info a radu .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.