PUFATHERM - vnitřní zateplení stěn

Rubriky:

Reklama
PUFATHERM - vnitřní zateplení stěn

Objevil jsem leták produktu Pufatherm, od německého výrobce PUFAS. Zajímalo by mne, jestli s tím má někdo zkušenosti a jestli to má smysl nebo ne a případně, jestli existuje nějaká levnější alternativa.
Více info na pufatherm.cz
Chtěl jsem to použít na vnitřní stěny pokojíku, který v zimě prochladá a na zdech se sráží vlhkost. Jedna zeď je zateplená zvnějšku fasádním polystyrenem 120mm, další je vnitřní, třetí je k sousedovi a zateplit z vnějšku ji nemohu a podobné to je i u té čtvrté zdi. Takže jsem uvažoval o tomto vnitřním zateplení na tyto dvě zdi, kde zateplení z vnějšku nelze použít + bych to dal pod podlahu (dřevěná plovoucí), jelikož pod ní prakticky není žádné zateplení, jen 2mm Mirelonu. Zdá se mi, že i pod ní kondenzuje v zimě vlhkost, díky chybějícímu zateplení.
Co si o tom myslí ostatní?
Jinak cena není nijak nízká, síla desek je jen 7mm a cena je cca 200,- Kč/m2 + lepidlo a tmel do rohů...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.