Kombinovaný bojler

Rubriky:

Kombinovaný bojler

Dobý den, jak to tak bývá, starý bojler dosluhuje a tak se poohlížím po novém. Při výběru mne napadlo využít kombinovaného bojleru. Bojler bude umístěn v rodinném domě, který je vytápěn kotlem na dřevo převážně v odpoledních až nočních hodinách cca 15-24 a o víkendech 8-24. Nastavená teplota vody bývá 60-70°C dle venkovní teploty. Zajímalo by mne, zda existuje nějaké řešení pro regulaci průtoku topné vody v bojleru, myslím tím nějaké termoventily, aby nedocházelo k tomu, že po schládnutí vody by bojler otápěl vodu v topení, nebo aby nedocházelo k ochlazování bojleru v případě že je voda v bojleru teplejší. Pokud je to nemysl, tak koupím obyčejný bojler. Ruční regulaci nechci. Již jsem dříve kombinovaný bojler měl a zapomínalo se na stálé otvírání a zavírání ventilů (podle toho kdo zrovna topil).

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.