Jaký nekorozní plech na hřeben ?

Rubriky:

Reklama
Jaký nekorozní plech na hřeben ?

Na střeše kryté stání budou tašky Bramac. Na hřeben nemohu použít klasické hřebenovky, musel bych použít pultovky a ty vycházejí moc draho. Bude se to muset zaplechovat, ale chci použít materiál bezúdržbový, s životností srovnatelnou s taškami a esteticky vhodný.
Klempíř mi navrhnul titanzinek, jelikož se dá pájet. Jak jsem se ale dočet, i ten za určitých podmínek koroduje, viz např. http://www.strechy-fasady-izolace.cz/tem… . Dále nevím, zda lze mít důvěru, že dodaný plech je opravdu TiZn, a pokud ano, jestli to není nějakej čínskej šizenej šmejd - na pohled to poznat nepůjde.
Víc by se mi tam líbil nějakej hliník s barevnou úpravou "cihla" jako jsou tašky, nebo Lindab, pokud to bude originál Made in Sweden. Měď jako lákadlo na cikány použít nemohu.
Můžete mi něco doporučit ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.