Dakon FB2 Automat

Reklama
Vlastimil Švejda @vlastimil.svejda před 10 roky01.09.2013 16:28:00
Dakon FB2 Automat

Od jara procházím různé příspěvky o automatických kotlech. Vždy, tedy přes 40 let, jsme měli plechový kotel Dakon. Ten nynější a to je v pořadí za ty roky teprve druhý! už dosluhuje. Přemýšlím čím ho nahradit a jelikož už taky nejsem žádný mladík, tak uvažuji místo každoročního řezání dřeva, přejít na uhlí a koupit automatický kotel.
Líbí se mi novinka právě od Dakonu - Dakon FB2 Automat. Byla by u něj výhoda, že by se nemuselo předělávat připojení kotle které se nezměnilo a fakt, že jsem byl s tímto výrobcem celý život spokojen.
Ale rád bych si přečetl i názory jiných.
Jak jsem psal, zkušenosti s ním kvůli teprve započaté výrobě mít asi nikdo nebude, ale třeba se ozve nějaký topenář který ho už měl možnost vidět a mohl podle svých zkušeností posoudit zda má dobrou budoucnost.
Děkuji za případné příspěvky
Vlasta

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

2720 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.