Odpad od drezu / myčkyJe nějaký důvod, proč se vede odpad v kuchyni vždy zdí? Nevím zda to dobře vysvětlím, ale proč, když mám odpad z desky cca 30 cm od "zdi" , musím to vykolínkovat a zasekat do zdi, případně vést v předstěně apod a proč nemůže odpad vést rovnou kolmo pod dřez, kde by se už napojil syfon apod. Víc kolínek = větší náchylnost na problém, snižuje se spád atd. Třeba zde http://4.bp.blogspot.com/_VL6kFrpJv6I/TC… . To není moje stavba, ale taky mám dřevostavbu a uvažuju nyní nad tím, zda to mám dávat do té zdi, nebo to jednoduše svisle potáhnout a pak na to vše napojit. Jediné co může třeba vadit je prostor pod drezem, že na podlaze bude prostup HT trubky..to je ten důvod proč se to tak složitě dělá? Nebo je to nějaká norma?