Odpad od drezu / myčky

Odpad od drezu / myčky

Je nějaký důvod, proč se vede odpad v kuchyni vždy zdí? Nevím zda to dobře vysvětlím, ale proč, když mám odpad z desky cca 30 cm od "zdi" , musím to vykolínkovat a zasekat do zdi, případně vést v předstěně apod a proč nemůže odpad vést rovnou kolmo pod dřez, kde by se už napojil syfon apod. Víc kolínek = větší náchylnost na problém, snižuje se spád atd. Třeba zde http://4.bp.blogspot.com/_VL6kFrpJv6I/TC… . To není moje stavba, ale taky mám dřevostavbu a uvažuju nyní nad tím, zda to mám dávat do té zdi, nebo to jednoduše svisle potáhnout a pak na to vše napojit. Jediné co může třeba vadit je prostor pod drezem, že na podlaze bude prostup HT trubky..to je ten důvod proč se to tak složitě dělá? Nebo je to nějaká norma?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.