změna územního plánu- PROSBA

Rubriky:

Reklama
změna územního plánu- PROSBA

Dobrý den.
prosím o radu při změně územního plánu. Vlastním pozemek (orná půda) na okraji obce. Chtěl jsem provést změnu územního plánu na stavební parcelu, ale obec mi tvrdí, že žádnou změnu územního plánu dělat nebude, protože dokud se nezastaví plánované území pro výstavbu tak stav.úřad nepovolí změnu.

Plánované pozemky jsou soukromé a majitelé je neprodají a ani nezastaví. Celá situace se táhne již od roku 2000. Je to docela kuriozní situace, protože mám vlastní pozemek a obec nikdy nebude rozšiřovat dokud se nezastaví ty plánované plochy na okraji obce na kterých je pole a pěstuje se obylí. Prosím o radu jak s toho ven.Nebo jestli je stanovena lhůta jak často se mění územní plán.Moc děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.