Plastové dveře na zahradu

Rubriky:

Reklama
Plastové dveře na zahradu

V srpnu letošního roku mi firma Oknoplastik dodala a zároveň zasadila plastové vchodové dveře na zahradu. Musím říct, že byla zrovna vedra, ale jejich dva pracovníci byli dobře sehraní, ochotní, rychlí a pracovití. Přinesla jsem jim také mnou zakoupené okénko pro zvířata, pro které v nových dveřích vyřezali otvor a do něj ho nasadili.
Do té doby mi několik firem řeklo, že tyto vchodové dveře na zahradu samotné nelze vyměnit, neboť celý hořejšek, který na dveře navazoval (dvě prosklená patra) by bylo taktéž potřeba dát nový. Jinak prý by dveře nevydrželi tu tíhu, a v tomto případě by ani nešlo dát nějakou záruku na provedenou práci.
U firmy Oknoplastik všechno šlo bez problémů. Ještě mi poradili, že se mám do tří měsíců ozvat, a poté jejich pracovníci zkontrolují, jak se dveře "usadily" - a případně opraví nesrovnalosti.
Dveře zatím fungují bezvadně, okénko pro naše zvířata také. A to jsme měli s tím minulým okénkem problémy. Byly to vyhozené peníze, neboť dveře minulého okénka pro zvířata se nedovíraly, a podle přímé úměrnosti: čím větší mráz, tím hůř se dovíraly, jsem musela lítat po schodišti je pořádně zavřít v kteroukoliv denní i noční dobu. Prostě fungovaly jen když jimi žádné zvíře neprocházelo!

Takže zatím je všechno v pořádku a musím pochválit firmu Oknoplastik.

Jaroslava Svobodová, Pha 6

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.