TZB-info - Dvacet let tepelné pohody…
Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1991 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední značky tepelné techniky. Obliba elektrických, plynových a…
Dobrý den, jenom takový zvídavý dotaz - při hledání nějakého vhodného typu kotle jsem u kotlů Vaillant na netu narážela na samé špatné hodnocení. Když jsem procházela různé příspěvky tohoto fóra, tak snad nejvíce dotazů a problému se týkalo kotlů Protherm. Přestali si lidi Vaillanty pořizovat nebo to s nimi nebude už tak zlé?? Hezký den.
Je to presne ako povedal pán Homola. treba porovnávať kazivosť kotlov podľa počtu nainštalovaných. Na slovensku bolo v…
před 11 roky
Původní kotel Tiger měl Grundfos ale Panther už má Wilo. U toho "Tigra" jsem se díval na nálepky od výrobců…
před 11 roky
znacka je len nalepka. Komponenty su podstatne - napr. Protherm ma cerpadla Grundfos, regulatory honeywell atd.…
před 11 roky
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení