posouzení rozvodů vzduchotechniky

Rubriky:

Reklama
posouzení rozvodů vzduchotechniky

Dobrý den, mohli by jste mi prosím posoudit rozvody větrání?
Jedná se o přízemní domek (8*12m) Jednotka bude umístěna v předsíni pod stropem.
Rozvody budou vedeny vnitřkem, pouze sání a "výfuk" je vedený půdou.
Rozvody jsem plánoval plastové a nebo spiro. Budu se snažit vyhnout T kusům - odbočky kolena - rošíření kalhotový kus.
Plán je následující: přívod + odvod vzduchu do jednoty 125mm - Ohřátý vzudch z jednotky 125mm větev která jde v pravo - redukce průměr 100mm , levá větev 125mm po rozdvojení průměr 100mm . Vývody do pokojů budou ve stěně. Plánoval jsem anemostaty ( a nebo použít mřížky a dát do potrubí klapky na regulování průtoku?
Největší problém vydím ve vývodu do obývacího pokoje, který je oproti ostatním větvím hodně krátký - zde si nejsem jistý, jak a zda to půjde vůbec zaregulovat.
Odtah bude průměr 100mm (pro větší průměr není prostor). Jenotka bude nějaká jednoduchá větrací nejspíše dospel luna. Díky za názory a postřehy..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.