Nastavení oběhového čerpadla wilo stratos pico

Reklama
Nastavení oběhového čerpadla wilo stratos pico

Dobrý den potřebuji poradit, měl jsem doma 17 let čerpadlo grundfos 25 40, poslední dobou bylo hlučnější a tak jse ho dnes nahradil čerpadlem wilo stratos pico. Jelikož jsem udělal obytné podkroví, tak je výška topení 6m. Koupil jsem čerpadlo 25 1-6. Nastavil jsem na něm výšku 6m ale je strašně hlučné, postupně jsem na něm výšku snižoval ale stále je dost slyšet a zase si říkám, že když tu výšku na něm snižuji, že nebude mít sílu to nahoru vytlačit. Všechny ventily jsou otevřené. Tak nevím jestli na něm nemám nastavit ještě něco jiného. Tu křivku jsem také nechal aby mohla být proměnlivá. Jestli máte s tímto čerpadlem někdo zkušenosti budu vděčný za každý názor. Předem děkuji za odpověď. Ještě musím dodat, že jsem povoloval imbusy a otočil ho aby byl display v rovině.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.