Akumulačná nádrž

Reklama
Akumulačná nádrž

Zdravím. Na začiatku chcem srdečne všetkým podakovať,ktorí mi mali snahu pomocť pri výbere AN.Takže asi takto: Dnes je sobota,kedy sa spustila do provozu AN. Mám kotol Rojek KTP 25 a AN značky Attack o objeme 1000l. Firma dnes dokončila ostatné zapojenie a poobede o 13 00 hod. sa to spustilo do prevádzky. Verte mi,alebo nie, Ku kotlu som nič také v živote nemal a anitrojcestný ventil. Možem len potvrdiť,že celkom inak sa začal chovať kotol,ked don začala prudiť spiatočka 65C. Zlapšilo sa spalovanie a momentálne frčí na plný výkon. Chcem sa preto spýtať,viete mi poradiť, za aku dobu dokáže nabiť AN pri používaní suchého dreva a nemeckých brikiet.Dnes to je hrozné,ale rátajme že zhruba sa naplnilo cca 1300l novej vody. Vodu firma napustila v piatok večer a dnes chceli koli mne dokončiť zapojenie,aby sa to mohlo rozbehnuť.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

51 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.