Zateplení "Global"

Rubriky:

Reklama
Zateplení "Global"

Dobrý den,
prosím potřeboval bych poradit Jednak se zateplením fasády a základu. Fasádu bych chtěl zateplit VATOU a základ polystyrenem. V první řadě bych se chtěl zeptat jestli se na fasádu dává Rockwool Frontrok Max E nebo Fasrock. Chaloupka je "hrubá stavba" po rekonstrukci takže obvodové stěny přízemí mám 3x 45cm a 1x 30. Už jsem nějak sledoval že na 30-tku by měla být vata min. 13cm a na 45cm min. 10cm. Dále podkroví je vyzděno z Porothermu a opět štíty z 30cm a boky "vikýřů" 44cm Myslíte že nato postačí 12cm? A k tomu základu je to klasika z kamene, bohužel je znehodnocen strýček ho natřel vápnem :-( . Nic méně bych to chtěl nainpregnovat , srovnat a dát nato Extrudovaný polystyren (bude podlahové topení) a teď prosím jaký Styrodur 3035 CS , Styrodur 4000 CS, Styrodur 5000 CS a jakou sílu určitě opět min 10cm. Na zateplení krovů mi bylo doporučeno opět Rockwool: Multirock, doufám, že i tato vata se může dát i mezi strop a mezi kleštiny Nechci tam dávat takovou tu vatu v rolích prý se sléhává tak nevím. Moc děkuju za rady a mějte se :-)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.