lupani v topeni az po rekonstrukciDobry den, odizolovani(aby stupacky nesly primo betonem/panelem mezi podlahou a stropem) je k nicemu!!!Tenhle zakrok maji za sebou 3 patra vnasem panelaku a bohuzel to vuubec nepomohlo, ba naopak, je to jeste horsi, lupe to skoro furt, temer porad at topime nebo ne, dela to neustale. Drive bylo lupani intezivnejsi a ve vetsich frekvencich, nyni to lupe co 5 vterin a je to hlasite asi tak, ze me to v noci vzbudi :/ nevime co uz delat, lidi v panelaku se malo angazuji a v protejsich bytech 3+1 to nedela. Nevim v cem je problem, ale tady v tom panelaku bydlime uz 20 let, je stary buh vi jak dlouho a nikdy to nedelalo. Avsak zacalo to az v dobe, kdy je cely panelak po uplne rekonstrukci ( plastova okna, zatepleti, strecha apod.) Musi to mit nejaky vliv, neco je proste nastevanyy spatne, protoze kdyz to nedelalo 15 let, tak necim to byt musi ale nikdo nevi cim a nikdo se o to poradne nezajima. Ja posloucham toto lupani celou topnou sezonu coz je cca zari - duben, coz je pul roku a ver te, ze je to kolikrat k nevydrzeni. Vytaci me to, v noci musim spat se spuntama, coz taky neni idelani, ale jinak to nejde. Bohuzel jak rikam, dela to temer furt a ja ani netopim, jelik jsem ze 4. patra a vyhriivaji me byty kolem. Lupani jde hlavne od stropu, ktery je odizolovany a kdyz za trubku mirne zatahnu zacne to jakoby lupat vice. Nevim co je mezi 4. a 5. patrem, jestli nejaky bod, co tady nekteri pisou ale pani v prizemi rikala ze je to u ni take nesnesitelny. nevim ani kde sehnat odbornika, ale leze mi to na mozek, protoze poslocuhat ten zvuk kazdy denje za trest a zacina mito opravdu lest na mozek. Kdyby nekdo o necem vedel napiste, ale vidim ze kazdy z vas ma ten problem taky ale ne u vsech bude asi stejna pricina.