Papíry pro dotace

Rubriky:

Papíry pro dotace

Vážení, chtěl bych touto cestou sehnat firmu, která mi zpapíruje solární ohrev TUV pro dotace. Postavil jsem si to svépomocí, protože mě to baví. V našem státě není možné dostat dotace na něco, co jste si po večerech postavili. Což považuji za neférové podmínky a chci to řešit stejně neférovým způsobem. Takže nabízím 20 procent z získané dotace jako provizi. Pokud jste firma registrovaná v dotačním programu a absolovali jste kurzy kreativního učetnictví a máte zájem, pošlete mi zprávu.

P.S. Zásobník mám Geminox Aqualius 300, kolektor vakuovy 36 trubic, čerpadlo Jablotron + nejake doplnkove termostaty a servoventily pro přepínání výměníků a řízení výměny vody se zásobníkem původního ohřevu made in china.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.