Nivelita terénu parcely

Reklama
Nivelita terénu parcely

Dobrý den,
plánuji koupit pozemek číslo3 od města(viz přiložený obrázek). Je to ve svažitém terénu. Parcely číslo 1 a 2 jsou již prodané a domy již postaveny. Problém je v tom, že majitel parcely 2 se napojil na parcelu 1 v její úrovni a udělal si absolutní rovinu (viz obr. parcela 2a). Tím vytvořil mez na parcele 3 a tu tím znehodnotil. Taras pod plotem mezi parcelou 2 a3 nemá žádný, přesněji 10cm vysoký. Podle mě měl parcelu udělat cca v úrovni 2b.
Moje otázka je, zdali mám nějakou šanci donutit majitele parcely 2 vybudovat opěrnou zeď mezi parcely 2 a 3 do výše původního terénu? Tedy do výšky x (viz obr.), což je cca 2metry. Má takovou šanci Město?
Zatím je pozemek 3 města a já pokud ho budu kupovat, tak už tam ta mez je (ber - neber). Ale město si to neohlídalo anebo nechtělo.

Díky za názory.

Petr

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.