Bouchání plynové kotle Panther Condens 25 KKO

Rubriky:

Reklama
RO Radim Ostroch @radim.ostroch před 10 roky04.11.2013 13:32:00
Bouchání plynové kotle Panther Condens 25 KKO

Prosím o info jak odstranit bouchání kondenzačního kotle Protherm Panther 25 KKO. Kotel bouchá, bublá jako by se v něm něco vařilo a ručička manometru se třepe a teplota prudce roste. K bouchání většinou dochází při pvrním zapnutí po týdení odtávce (je instalován v rekreční chalupě). Jedná se o celkovou rekonstrukci topení: tedy nové radiatory, rozvody, kotel ke kterému je připojen nový 120l bojler, nová krbová vložka romotop s výměníkem připojená k rozvodu topení). Kotel má odtah přes zeď asi metr a půl ke zdi. Bouchá jen při zapnutí do vychladlého systému a ještě časteji, když je zapnut jen do bojleru, když chceme pouze zahřát vodu v bojleru a netopit. Vše je nové v záruce, ale servisní technik v Bystřici pod Hostýnem žádnou závadu nenašel, závada se neprojevila v jeho přítomnosti. Při pročítání zdejšího chatu jsem však zjistil, že podobná závada se tady u jiných kotlů řešila, ale bohužel nikdo už nenapsal jak závadu odstranil. Divím se, že technik se tváří jako by takové závady nikdy neexistovaly, když se tady podobné závady řešily.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

33 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.