proč nevytápí :(Dobrý den, prosím o radu. Pred rokom sme kupili novostavbu. naspodu v obyvaku, kuchyni, kupelni a i nahore v kupelni mame podlahovku, inak mame radiatory. kotel kondenzačný, teraz na teplotu 45. Na jar nam plynar odstranoval, cerpadlo a ja este niečo - takze by mala ist rovnaka voda do radiatorov i do podlahovky (jo preto sme to riešili, lebo to podlahu nevyhrievalo). Ovšemže ja mam podozrenie, ze ju nevyhrieva ani teraz. Topení beží od 6-19hod. Radiatory v pohode, ale podlahovka je studená i večer.
Na obrazkoch to vidite, jak to vyzera - spodne červene trubky su teplé - asi na tych 45, tie vrchne su velmi malo teplé. Neviem, co znamenajú tie stupnice 0-6 - asi prutoky? plynar nam tvrdil ze na 0 je to na maximum - mal pravdu? takze je to vsade na nule a ja si myslim, ze i prutok je 0. Rano mame v tomto podzimnom čase 17,7 stupna, do večera si 6 ludi nadychame na 18,3... Občas večer citim malilinko teplu podlahu na malom prostore v kuchyni. Inak nikde nič. Poradte prosim. Tu sa vyhovara vzdy plynar na topenara a topenar na plynara :(. Moc vam dakujem. Dom sme kupovali a teda nemame k podlahovke vobec nic, ani netusim ktory had kde ide.