problém se stropem v koupelně - podkroví

Reklama
JM Jan Matějka @jan.matejka502 před 10 roky22.11.2013 22:12:00
problém se stropem v koupelně - podkroví

Dobrý den,

dělám si doma podkroví, zatím řeším vše sám a hlavně s touto stránkou, momentálně řeším strop v koupelně a nevím si moc rady, mám problém s výškou, koupelnu budu obkládat až ke stropu a potřebuji nějak vyřešit strop. Moje dosavadní skladba je taková směrem z koupelny nahoru :

prkenné podbití 2 cm, parotěsná folie s odrazovou vrstvou vata 16 cm v krokvích + 10 cm křížem, 4 cm vzduch mezera a záklop s osb ve kterých budou otvory na dýchání stropu nad tím je nezateplený půdní prostor

můj problém je takový, že už nechci takhle nízký strop snižovat a potřeboval bych poradit co dát na prkenný záklop, nechci na stropě omítku, ale potřeboval bych rovnou nějaké, třeba plastové desky abych je mohl použit rovnou jako těsný obklad na podbití, nenašel jsem zde v diskuzích podobné vlákno.

Všem moc děkuji za případné rady a nápady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.