Nezapaluje kotel

Rubriky:

Reklama
Nezapaluje kotel

Dobrý den, potřeboval bych poradit s kotlem Hermann Eura Top Condesing. Před týdnem kotel přestal zapalovat, vždy se jen rozbíhal ventilátor, pak ustal a v automatice zapalování to cvakalo, nehlásil žádnou chybu (občas jen signalizuje červenou kontrolkou). Chodil jsem kolem toho, ale usoudil jsem, že bude v háji asi ta automatika. Volal jsem servisnímu technikovi, a ten podle popisu usoudil také, že bude nejspíš v háji ta automatika. V pondělí technik přijel, ale kotel zase topil. Říkal, že si není jistej, ale že vymění tu automatiku. Ve středu ji vyměnil, a dneska kotel zase vysadil. Dělá téměř to samé, rozběhne se dvakrát po sobě ventilátor, a pak už jen běží oběhový čerpadlo. V automatice už ale teda necvaká. Technik je ovšem v nemocnici, říkal, že pokud kotel vysadí, pokusí se někoho poslat. Zkoušel jsem přehodit tu automatiku za tu původní, ale výsledek byl stejný. Taky jsem zkoušel foukat na některé části fénem, jelikož kotel vždycky vypadne večer a v místnosti kde je, je vcelku zima. Uvítal bych nějakou radu co s ním. Kotel má pravidelný roční servis a v pondělí mj. technik rozebral celou komoru a údajně ji čistil, já u toho nebyl, jen co vím od přítelkyně.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.