kondenzační kotel baxi luna 3 comfort ht 1.240Dobrý den, mám nově nainstalovaný ondenzační kotel baxi luna 3 comfort ht 1.240. Po spuštění servisním technikem jsem po nějáké době vypozoroval, že čerpadlo v kotli jede skoro pořád, i když nejede plamen (neohřívá se plyn). Mimochodem čerpadlo u zmíněného kotle, které má štítek energy save, tak má odběr 50-100 w/h. Tzn., že při celodenním provozu si papne kolem 2 kWh. Potřeboval bych poradit, jak kotel správně nastavit, jelikož servisák u mě byl znova a nevěděl si rady. Prostě kotel jen spustí a tím to hasne. Vím pouze to, že mám nastavenou teplotu výstupní vody na 60 stupnu. Dále jsem vypozoroval, že topení sepne, až když teplota v místnosti (kde mám umístěno ovládání AV77) klesne o více než 1 stupen, oproti nastavené teplotě. Noční režim je ještě větší záhadou, čerpadlo jede pořád, ale topení se sepne, až když teplota v místosti klesne o 1,5 stupně oproti nastavené teplotě. Opravdu si už nevím rady. V manuálu se dočtu pouze základní nastavení, ale nic podrobnějšího. Byl bych rád za jakoukoliv radu.