kondenzační kotel baxi luna 3 comfort ht 1.240

Reklama
kondenzační kotel baxi luna 3 comfort ht 1.240

Dobrý den, mám nově nainstalovaný ondenzační kotel baxi luna 3 comfort ht 1.240. Po spuštění servisním technikem jsem po nějáké době vypozoroval, že čerpadlo v kotli jede skoro pořád, i když nejede plamen (neohřívá se plyn). Mimochodem čerpadlo u zmíněného kotle, které má štítek energy save, tak má odběr 50-100 w/h. Tzn., že při celodenním provozu si papne kolem 2 kWh. Potřeboval bych poradit, jak kotel správně nastavit, jelikož servisák u mě byl znova a nevěděl si rady. Prostě kotel jen spustí a tím to hasne. Vím pouze to, že mám nastavenou teplotu výstupní vody na 60 stupnu. Dále jsem vypozoroval, že topení sepne, až když teplota v místnosti (kde mám umístěno ovládání AV77) klesne o více než 1 stupen, oproti nastavené teplotě. Noční režim je ještě větší záhadou, čerpadlo jede pořád, ale topení se sepne, až když teplota v místosti klesne o 1,5 stupně oproti nastavené teplotě. Opravdu si už nevím rady. V manuálu se dočtu pouze základní nastavení, ale nic podrobnějšího. Byl bych rád za jakoukoliv radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

53 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.