watts STS 20 spouštěcí teplota

Reklama
watts STS 20 spouštěcí teplota

Dobrý večer.
Připojil jsem ke kotli Viadrus Herkules U 26 4 čl dochlazovací smyčku s ventilem watts STS20. Otevření ventilu má být v 97 stupních +-2 stupně. Včera jsem zkoušel přetopit kotel, abych vyzkoušel funkci dochlazovací smyčky a její bezproblémový chod. Bohužel bezproblémový není, zdá se, že ventil vodu do ochlazovacího okruhu nepusí. Na budíku kotle byla teplota 110 stupňů. Je možné, že by rozdíl teplot mezi prním článkem, kde je zabudováno čidlo teploměru a výstupem z kotle, kde je čidlo STS dělal více než 10 stupňů? Z kotle nešlo slyšet příznačné pobublávání při přetopení. Tuhle problematiku jsem na internetu nikde nenašel. Smyčka je připojena na samospádovou studnu s převýšením cca 10m. Jedná se o okruh s otevřenou expanzní nádobou. Budu rád za každý názor. Hezký den. Michal Navrátil

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.