Vlkhé rohy v rozích sádrokartonu

Rubriky:

Reklama
Vlkhé rohy v rozích sádrokartonu

Dobrý den, měl bych otázku a moc prosím, jestli mi někdo poradí co s tím???
S manželkou jsme se přestěhovali v září tohoto roku do novostavby. Jak se v domě zatopilo, udělali se nám vlké rohy v sádrokartonu. Jsou to opravu jen vlkhé rohy cca 1 cm široké, ale táhnou se asi v métrové délce podél šikminy... Problém práve je, že vlhkost se projevuje jen tam, kde je sádrokarton u obvodového zdiva. Celý dům je postaveny z 30 cm cihlových bloků a zateplen 20 cm polystyrenu. Měl jsem na to pozvaného známého (žádný odborník, ale trochu s v tom vyzná) a ten mi řekl, že zateplení stopu je v pořádku vata i parozábrana dotažena až ke zdi. Problém byl jen v tom, že vata je hodně vlhká. Dodavatel stavby mi jen suše oznámil, že dům ještě není dostatečně vymrznut a vyschnut a tak, že počkáme do příštího roku, že on sám má zkušenost, že vlhkost ztratí. Samozřejmě, že s manželkou máme trochu strach, aby se něco nestalo. Proto uvítám jakoukoli radu příp. i odkaz na nějakého odborníka, který by se nato byl ochoten podívat, samozřejmě za příslušný peníz :-). Jsem z okresu Žďár nad Sázavou. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.