Jak začít se stavbou

Reklama
Jak začít se stavbou

Zdravím místní přispěvovatele :)
Chci se optat na pár věcí. Na jaře se chystám stavět RD a poslední měsíce již oslovuji dodavatele. Potřeboval bych vědět s čím bych nyní již neměl otálet a co může počkat do budoucna. V plánu je v roce 2014 začít, do konce roku udělat komplet hrubou stavbu (včetně oken a dveří). Přes zimu 2014-2015 dělat venitř co půjde a během 2015 jaro+léto dodělat a nastěhovat se.
Mám již vybrané okna+dveře (Trocal Aluclip 88+, hliníkové vch. dveře). Domluven sem na termínu léto 2013 objednat. Dále jsem oslovil dodavatele střechy, zatím se neozval. Vytápění bude řešené TČ země-voda + pod. topení v celém domě. Také jsem oslovil dodavatele (Nibe), zatím nereagují. Veškeré cihly plůnuji koupit těsně před započetím stavby na jaře nebo myslíte, že jsou teď výrazné slevy a něměl bych otálet? Zase bych se bál, že mi je z pozemku někdo ukradne (zatím je neoplocený). Je ještě něco co bych si měl už začít hlídat a shánět, popřípadě je něco (třeba dodavatel TČ a podl. topení) s čím zbytečně spěchám?
Řemeslníky samozřejmě mám již domluvené a počítají se mnou :)
Díky za rady, jsem relativně laik a nerad bych něco propásnul a pak vyšiloval.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.