Vedení plynového potrubí

Rubriky:

Reklama
Vedení plynového potrubí

V bytovce kde jsme nedávno koupili byt, měníme kotel včetně jeho odkouření a nyní došlo i na vedení. Teď to je tak, že na společné chodbě je ve stěně vytvořen prostor kde jsou plynoměry. Nepochopím proč, ale z našeho plynoměru jde trubka přes kotelnu souseního bytu. Toto se mě samozřejmě nelíbí, takže mě napadlo řešení. Vedle prostoru s plynoměry je stavebně oddělený příčkou větrací průduch a hned za ním je STA skříň za kterou je docela dost prostoru a za zdí STA je moje kotelna. Mě by zajímalo zda by se mohla vést nové plynové vedení přes větrací průduch a skrze STA skříň. Pro lepší pochopení přikládám obrázek. Žlutě je značeno nynější vedení a červeně je značeno budoucí možné vedení. Všechny zděné přepážky jsou realizovány poměrně slaboučkými "CD" cihlami. Co se týče prostoru plynoměrů, tak ty mají svoje dřevěná dvířka. U STA je krytí řešeno plechovými dvířky a hned pod nimi je plechová deska na které jsou přidělány prvky STA a za touto deskou je poměrně hluboký prostor končící stěnou opět z "CD" cihel za kterou je kotelna mého bytu. Mě by zajímalo zda je možné táhnout plyn přes ten větrací průduch a zadní částí STA. Toto nové vedení by bylo samozřejmě řešeno v mědi a vše lisované . . .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.