nastavení kotle VIADRUS U 26 po přestavbě na automatický

Reklama
JS Jaroslav Síkora @jaroslav.sikora před 10 roky15.12.2013 19:47:00
nastavení kotle VIADRUS U 26 po přestavbě na automatický

Prosím o radu ,mám 4 dny přestavěný litinový kotel Viadrus U26 na automatický provoz.Hořák je polské výroby universál s řídící jednotkou ST37-RS.pojistný ventil proti přehřátí kotle,duomix , násypkou na uhlí. Po instalaci pracovník firmy zapálil oheň ,ten hořel a tak prohlásil že vše je v pořádku a po zaplacení odjel.Kotel ale nemůžu vytopit vice jak na 55 st.C,více nejde,ventilátor nastaven na 80 %.posuv šneku 6 sec,prodleva 30.sec. Topím hnědým uhlím ořech 2 neznámý původ. Po telefonickém dotazu pracovníka,topenáře,odpověď,musíte to zkoušet až najdete optimalní nastavení,no nenašel jsem.
Kotel hoří nepřetržitě 3 dny ale teplotu se nedaří zvýšit ani po změně teploty na vyšší hodnoty.Pokud do kotle hodím 4 polena bukového dřeva kotel během chvilky vyskočí na teplotu 80 st.CPoradí někdo?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

51 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.